Translate

Use Google to translate the site. We are not responsible for the accuracy of the translation.
A A
75%
100%
125%
Kontrasts
Uzmanību! Atceries iegādāties iebraukšanas caurlaidi Jūrmalā!

Restorānu piedāvājumi

36. Line Grill Restaurant

Skatīt piedāvājumu

36. Line Grill Restaurant

Cena 45 EUR

Aukstā uzkoda pēc izvēles:

Akmeņasara sashimi ar halapeņjo piparu, ingvera glazūru un foreļu ikriem;

Plānas teļa gaļas šķēles ar Indijas riekstu un piparmētru čatniju;

Biešu “simfonija” ar kraukšķīgu saldskābmaizi un putota kazas siera kanelonī (veģetārs)

Karstā uzkoda vai zupa pēc izvēles:

Saldā kartupeļa un ķirbju krēmzupa ar Latvijas stracciatella sieru (veģetārs);

Tvaicētas līdakas frikadeles ar puķkāpostu, karamelizēta sviesta musu un mārrutkiem;

Kraukšķīgs kišlorēns ar meža sēnēm, spinātiem un lauku olu dzeltenumu (veģetārs);

Jēra gaļas zupa ar citronzāli, laima lapām un svaigu koriandru

Pamatēdiens pēc izvēles:

Butes fileja ar garšaugu garoziņu, pikanto garneļu pildījumu un sakņu dārzeņu gratēnu;

Astoņkājis ar kartupeļu un rudens ābolu gaisīgo musu, kūpinātas paprikas mērci;

Pīles fileja ar brūkleņu-ingvera mērci, kraukšķīgu polentu un mini dārzeņiem;

Seleriju saknes “steiks” ar kokosriekstu mērci un dārzeņu-kvinojas ratatuju (veģetārs)

Deserts pēc izvēles:

Siltais ābolu pīrāgs ar norvēģu siera saldējumu;

Vegāniskais pekanriekstu braunijs ar ogu sorbetu;

Kulfi saldējums ar mandelēm, pistācijām un safrānu

 

*Restorāns 36.line Grill Restaurant ir iekļauts prestižajā Michelin 2025. gada ceļvedī.

Annas Mājas kafejnīca

Skatīt piedāvājumu

Annas Mājas kafejnīca

Cena 25; 45 EUR

 

Cena: 25 EUR

Kompliments:

Aperitīvs dzīves garšas baudīšanai

Uzkoda pēc izvēles:

Panētas tīģergarneles ar jogurta-citrona mērci;

Ķirbju biezzupa ar rozmarīnu, Parmas sieru un brusketu ar smērsieru

Pamatēdiens:

Spaghettoni pasta ar spinātiem un gorgonzola siera krēmu

Deserts:

Panna cotta krēms ar meža ogu mērci

Dzērieni:

Kafija vai tēja

 

 

Cena: 45 EUR

Kompliments:

Aperitīvs vakara priekam

Uzkoda pēc izvēles:

Brusketas ar smērsieru, kūpinātu lasi, sarkaniem ikriem un kaperiem

Kompliments:

Citronu sorbets

Zupa:

Ķirbju biezzupa ar rozmarīnu un Parmas sieru

Pamatēdiens:

Sautētas truša kājiņas baltvīna mērcē ar batātēm, vīnogām un rozmarīnu;
Glāze Itālijas saules (vīns)

Deserts:

Ceptas bumbiera laiviņas ar saldo un pikanto gorgonzola sieru, ciedru riekstiem un medu

Dzērieni:

Kafija vai tēja

Faces

Cena 45 EUR

(Izvēloties tikai veģetāros ēdienus – 35 EUR)

Uzkoda pēc izvēles:

Cepts burrata siers ar romesco mērci un San Marzano tomātiem (veģetārs);

Franču varžu kājiņas ar chorizo pupiņām teriyaki glazūrā;

Spāņu paprikas krēmzupa ar kūpinātu laša kroketi un estragona eļļu

Pamatēdiens pēc izvēles:

Teļa filejas Cordon Bleu ar trifeļu kartupeli un putotu sēņu mērci;

Atlantijas menca ar kūpinātu čauderu un melnajām mīdijām;

Biešu paelja ar spāņu kazas sieru un zaļumiem (veģetārs)

Deserts:

Aveņu siera kūka restorāna Faces stilā

Dzērieni:

Ūdens, kafija vai tēja

Grill & Fish Jomas terase

Skatīt piedāvājumu

Grill & Fish Jomas terase

Cena 35 EUR

Uzkoda pēc izvēles:

Vongole gliemenes baltvīna un pesto mērcē ar grauzdētu ķiploku bageti;

Burrata siers ar lapu salātiem, ķiršu tomātiem un pesto mērci

Pamatēdiens pēc izvēles:

Grilēts jūras asaris ar Vidusjūras gaumē gatavotiem dārzeņiem un citronu-medus mērci;

Krāsnī gatavotas cūkgaļas ribiņas ar ceptiem kartupeļiem, štovētiem kāpostiem un viskija-ābolu BBQ mērci

Deserts pēc izvēles:

Rudens ābolu un svaigā siera strūdele ar saldējumu un mūsu dārza cidoniju sīrupu;

Šokolādes krēma kūka ar riekstiem, pasniegta ar karameļu mērci un ogām

Dzērieni:

Galda ūdens ar augļiem, kafija vai tēja

House of Light Grilbārs

Skatīt piedāvājumu

House of Light Grilbārs

Cena 35 EUR

Uzkoda pēc izvēles:

Warmer Bayerischer Salat jeb Siltie Bavārijas salāti: bekons, kartupeļi, kaperi, kornišoni, sarkanie sīpoli, maurloki, pētersīļi, vinegreta mērce;

Bayerische Biersuppe jeb Bavāriešu alus zupa: puravi, selerija, burkāni, kartupeļi, sīpoli, rutks

 

Šefpavāra kompliments

 

Pamatēdiens pēc izvēles:

In Rotwein gekochter Hirsch jeb Sarkanvīnā un tumšajās plūmēs marinēta brieža karbonāde ar zirņu biezeni, apceptiem sakņu dārzeņiem, sautētiem sarkanajiem kāpostiem, sarkanvīna mērci;

Gebratener Kabeljau jeb Cepta mencas fileja ar burkānu biezeni, apceptu selerijas sakni, balto sparģeli, sviesta-estragona emulsijas mērci;

Wildkohlroulade jeb Savvaļas kāpostu veģetārais sainis ar burkānu biezeni, alus-siera mērci

Deserts:

Apfelstrudel jeb Ābolu strūdele ar vaniļas saldējumu un medus ikriem

Il Sole

Cena 45 EUR

Kompliments:

Salsas un olīvu asorti, svaigi cepta fokača ar mājās gatavotu pesto

Uzkoda pēc izvēles:

Brusketa trio: tīģergarneles ar avokado, mocarella siers ar tomātiem, prošuto un olīvu tapenāde;

Baklažānu salāti: tomāti, baziliks, straciatella siers, olīvu un kaltētu tomātu mērce, sarkanie sīpoli (veģetārs);

Artišoku krēmzupa: baravikas, kazas siers (veģetārs)

Pamatēdiens pēc izvēles:

Vesuvio pasta Tom Yum gaumē: garneles, liellopa fileja, citronzāle, saldais krējums, pētersīlis, kraukšķīgie sīpoli;

Cotoletta alla Milanese jeb Milānas teļa gaļas karbonāde ar svaigu tomātu un sarkano sīpolu salātiem, rukolu;

Risoto ar pecorino sieru: mascarpone un trifeļu krēms (veģetārs)

Deserts pēc izvēles:

Klasiskais tiramisu;

Vaniļas Panna cotta ar zemeņu minestrone

Kafijas stūrītis

Skatīt piedāvājumu

Kafijas stūrītis

Cena 35 EUR

Šefpavāra kompliments

 

Uzkoda pēc izvēles:

Rudens lapu salāti: cepts ķirbis, kazas siers, salātu lapas, pekanrieksti, smiltsērkšķu emulsija;

Ziedkāpostu–pastinaka krēmzupa ar melnajām trifelēm un trifeļu eļļu

Pamatēdiens pēc izvēles:

Pīles konfits sarkanvīna mērcē ar kartupeļu–batātes biezeni, sautētiem sarkanajiem kāpostiem, krēmīgiem spinātiem;

Ratatouille: baklažāni, cukīni, tomāti, baltvīna un pesto mērce

Deserts:

Crêpes Suzette ar apelsīnu mērci un vaniļas saldējumu

Dzērieni:

Garšaugūdens, kafija vai tēja

Papildu:

Pašceptas maizes groziņš

Kaheti

Cena 35 EUR

Uzkoda:

Gruzijas mājas siera izlase ar mājas ievārījumu un karamelizētiem valriekstiem

Pamatēdiens pēc izvēles:

Savvaļas zandarts ar granātābolu-valriekstu mērci un burkānu-kartupeļu biezeni;

Grillētas teļa ribas ar brūkleņu mērci un batātēm;

Veģetārā dolma ar jogurta mērci

Deserts:

Klasiska Panna cotta ar svaigu Gruzijas vīnogu mērci

Dzērieni: 

Sagaidīšanas dzēriens

Kinza House

Cena 45 EUR

(piedāvājums ir spēkā tikai darba dienās)

Kompliments:

Baraviku kapučīno ar topinambūriem

Uzkoda:

Trifeļu hinkaļi

Pamatēdiens:

Jaunzēlandes jēra karē ar uz oglēm ceptiem baklažāniem un jonjoli garšaugiem, granātābolu un sīpolu mērci

Deserts:

Granātābolu tarte

Dzērieni:

Ūdens, tēja vai kafija

Laivas

Cena 35; 45 EUR

 

Cena: 35 EUR
Kompliments:
Glāze dzirkstošā vīna
Uzkoda:
Avokado tartars ar kaltētu tomātu pesto
Kompliments:
Mājas maize ar noisette sviestu
Pamatēdiens:
Ratatouille ar tomātu un paprikas mērci
Deserts:
Kokosa blancmange ar balto šokolādi, avenēm un vaniļas mērci

 

Cena: 45 EUR
Kompliments:
Glāze dzirkstošā vīna
Uzkoda:
Gliemeži burgundiešu gaumē
Kompliments:
Mājas maize ar noisette sviestu
Pamatēdiens:
Boeuf Bourguignon jeb Liellopu gaļa Burgundijas gaumē ar bordelaise mērci
Deserts:
Kokosa blancmange ar balto šokolādi, avenēm un vaniļas mērci

Lielupe

Cena 45 EUR

Uzkoda pēc izvēles:

Brieža tartars ar brioche maizes grauzdiņu un marinētām sēnēm;

Svilināts Buche de Chevre siers ar rabarberu čatniju

Kompliments:

Pamatēdienam piemeklēta glāze vīna

Pamatēdiens pēc izvēles:

Cepta sarkanā asara fileja ar zaļo zirnīšu-kokosriekstu biezeni, edami pupiņām un ceptu pastinaka sakni;

Black Angus Striploin steiks ar ceptām stepes baravikām un saldā kartupeļa–portvīna biezeni

Deserts:

Šampanieša zabaione ar svaigām ogām

Dzērieni:

Ūdens, kafija vai tēja

Papildu kompliments:

Atlaižu kupons 50% apmērā Wellness centra apmeklējumam*

Iespēja apmeklēt Lielupe Wellness centru ar 50% atlaidi visu Jūrmalas restorānu nedēļas norises laiku (19.11.–01.12.2024.), izņemot piektdienas un sestdienas (22.11., 23.11. un 29.11., 30.11.)!

Galda rezervācija: restaurant@semarahhotels.com

Lokāls Veranda

Skatīt piedāvājumu

Lokāls Veranda

Cena 35 EUR

Kompliments:

Jūras ķemmīšu ceviche ar čili tomātiem un avokado krēmu

Zupa:

Dzelteno lēcu zupa ar strūdeli, kas gatavota no batātes, plucinātas liellopu gaļas un salsa verde-ķiploku aizdarā

Pamatēdiens pēc izvēles:

Paltusa fileja ar pērļu kuskusu, spinātiem, La Verna mērci un guanciale drumstalām;

Jēra gaļas cepetis, sutināts sakņu-dārzeņu virumā ar sarkanvīnu, pasniegts ar pastinaka biezeni un medus bietēm

Deserts:

Suspiro de limeña – karamelizēts iebiezinātais piens ar olu-ruma putām un aveņu mērci

Majorenhoff

Cena 45 EUR

Piedāvājums sastāv no 6 ēdienu kārtām:

Truša gaļas pastēte uz kristāla maizes;

Jūras ķemmīšu carpaccio ar mango-čili salsu un melnajiem ikriem;

Stores fileja, gatavota zemā temperatūrā ar ķirbja musu un estragona aioli;

Ķirbja-ingvera sorbets;

Jēra filejas mozaīka ar kartupeļu pavé, apkūpinātu topinambūra biezeni un kadiķogu demi-glace mērci;

Aveņu-kokosriekstu muss ar aveņu konfitu un kraukšķīgu mandeļu skaidu kārtiņu

Marani

Cena 25; 35; 45 EUR

 

Cena: 25 EUR

Piedāvājums no trīs ēdienu kārtām:

Phali izlase: dārzeņi ar riekstiem, ķiploku un gruzīnu garšaugiem (veģetārs);

Lobiani: pīrāgs ar sarkanām pupiņām un gruzīnu garšaugiem (veģetārs);

Krāsnī cepti kartupeļi

 

Cena: 35 EUR

Piedāvājums no trīs ēdienu kārtām:

Soko: šampinjoni ar Suluguni sieru (veģetārs);

Čanahi: sautēta jēra gaļa ar tomātiem, kartupeļiem, baklažāniem un sīpoliem;

Hinkaļi

 

Cena: 45 EUR (divām personām)

Piedāvājums no trīs ēdienu kārtām:

Šašliku izlase: jēra gaļa, vistas gaļa, cūkgaļas šašliks Marani, cūkgaļas šašliks gruzīnu gaumē, pasniegts ar tkemali, sacibeli un adžikas mērcēm;

Svaigie salāti gruzīnu gaumē;

Kartupeļi mājas gaumē

Mimino

Cena 35 EUR

Zupa:

Tatariahni (gruzīnu liellopu zupa ar grauzdiņiem)

Uzkoda:

Šefpavāra vistas salāti

Pamatēdiens: 

Hinkluki ar sieru un kartupeļiem krējuma-ķiploku mērcē

Deserts pēc izvēles:

Citronu tarte;

Mājas ievārījums 

Dzērieni:

Mājas kompota glāze vai gruzīnu sarkanvīna glāze

MO:restbar

Cena 35 EUR

Kompliments:

Cepts tofu ar unaghi mērci un mandeļu skaidām

Uzkoda pēc izvēles:

Miso zupa ar baklažāniem un kazas sieru;

Tunča salāti ar marinētu fenheli un īpašo yasai mērci

Pamatēdiens pēc izvēles:

Jūras asaris ar fregola pastu, mīdijām un kukurūzas mērci;

Uz grilla cepts ziedkāposts ar miso mērci un karamelizētiem puraviem

Deserts pēc izvēles:

Cepti augļi ar karameļu mērci;

Bumbieru tarte ar mandeļu krēmu

Neptūns

Cena 35 EUR

Zupa:

Meža sēņu zupa, pasniegta ar siera groziņu un diļļu pērlēm

Pamatēdiens pēc izvēles:

Kukurūzas cālis ar pērļu grūbām un baltvīna sviesta mērci;

Laša rullīši, pildīti ar trīs veidu sieriem un garnelēm, pasniegti ar rīsiem, sezonas brokoli un bisque mērci

Deserts:

Bezē kūka “Pavlova” ar ķirbju krēmu

Piezīme:

Restorānu nedēļas laikā tiks piedāvāti ēdieniem piemeklēti vīni par īpašu cenu.

23.11.2024 plkst. 18:00 aicinām baudīt restorānu nedēļas vakariņas kopā ar “Prike Latvija” vīnzini Aigaru Vīksni un uzzināt vairāk par vīnu pasauli. Iepriekšēja rezervācija ir obligāta.

Nojan Tapan

Cena 35; 45 EUR

 

Cena: 35 EUR

Aukstā uzkoda:

Baklažāni ar fetaki un valriekstiem

Karstā uzkoda:

Hačapuri

Zupa:

Harčo

Pamatēdiens:

Čalahadžs Erevānas gaumē

Dzērieni:

Ūdens

 

Cena: 45 EUR (divām personām)

Uzkoda:

Imam-bajaldi baklažāni

Pamatēdiens:

Cūkgaļas kakla karbonādes šašliks un vistas gaļas šašliks ar ceptiem kartupeļiem un sīpoliem

Deserts:

Kūka “Napoleons”

Dzērieni:

Ūdens

Randevu

Cena 25; 35; 45 EUR

 

Cena: 25 EUR

Uzkoda pēc izvēles:
Romiešu salāti ar bumbieriem un 24 mēnešus noturētu parmezāna sieru, grauzdētiem Indijas riekstiem, granātābolu, seleriju, saldo sīpolu un ogām;
Klasiska franču sīpolu zupa ar grauzdētu mājas briošu un Gruyère sieru;
Baraviku krēmzupa ar trifeļu krutoniem

Pamatēdiens pēc izvēles:
Mīdijas baltvīna zilā siera mērcē vai chorizo pikantajā tomātu mērcē, pasniegtas ar beļģu frī kartupeļiem;
Klasiska Parmigiana: itāļu baklažānu un tomātu sacepums ar mocarellas sieru;
Krāsnī cepts camembert siers (2 personām) ar medu un ceptām meža sēnēm

Deserts pēc izvēles:
Mājas šokolādes kūka;
Ābolu Tarte Tatin, pasniegta ar plombīra saldējumu un pašu gatavotu sāļo karameli

 

Cena: 35 EUR

Amuse bouche:
Grauzdēts briošs un ceptas baravikas
Uzkoda pēc izvēles:
Tīģergarneļu krokete ar avokado salsu un bisque mērci;
Jūrasvelšu pasta: tagliatelle ar langustīnu, mīdijām, tīģergarnelēm, jūras ķemmīti, kalmāru un tomātu mērci
Pamatēdiens pēc izvēles:
Pīles Pithivier pīrāgs ar meža sēnēm un sarkanvīna mērci;
Laša Pithivier pīrāgs ar spinātiem, parmezāna sieru un Holandes mērci;
Lēni gatavota pīles krūtiņa ar karamelizētu bumbieri vīnā, pastinaku krēmu un sarkanvīna-ogu mērci
Deserts pēc izvēles:
Crème Brûlée a la Grand Marnier: klasisks franču krēms ar apelsīnu liķieri;
Vareņiki ar biezpienu un krējumu (roku darbs)

 

Cena: 45 EUR

Amuse bouche:
Baraviku kapučīno
Uzkoda pēc izvēles:
Brieža carpaccio ar ceptām baravikām, 24 mēnešus noturētu parmezāna sieru, kaperiem un trifeļu eļļu;
Laša tartars ar avokado salsu, kaperiem, koriandru, paipalu olu un grauzdētu briošu
Pamatēdiens pēc izvēles:
Lēni gatavota brieža mugura ar ķirbju biezeni, kastaņu krēmu, baravikām, portvīna mērci un brūklenēm;
Garšaugu sviestā cepta store ar karamelizētu endīviju, mīdiju-baltvīna mērci un diļļu eļļu;
Grillēts astoņkājis ar muhammara mērci un žāvētiem tomātiem
Deserts pēc izvēles:
Bumbieris mīklā ar gorgonzola dolce sieru, valriekstiem, medu un tumšās šokolādes mērci;
Strūdele ar žāvētiem augļiem, āboliem un saldējumu, pasniegta ar sāļās karameles mērci

Sakura

Cena 35 EUR

Zupa:

Ķirbju zupa ar bekonu: dārzeņi, putukrējums, anīss, bekons, ķirbju sēklas

Pamatēdiens:

Astoņkājis ar grilētiem dārzeņiem: astoņkājis, dārzeņi, olīveļļa, zivju mērce

Deserts:

Pudiņš ar chia sēklām un mango: chia sēklas, mango biezenis, kokosriekstu piens

Dzērieni:

Pašgatavots mājas dzērveņu dzēriens

Taverna-picērija "Pie kļavas"

Skatīt piedāvājumu

Taverna-picērija "Pie kļavas"

Cena 25; 35 EUR

 

Cena: 25 EUR

Uzkoda pēc izvēles:
Vistas aknu pastēte ar portvīnu, sarkano sīpolu džemu, kornišoniem un ceptu briošu (2 personām);
Hačapuri imeretiešu gaumē ar mājas sieru (2 personām)
Pamatēdiens pēc izvēles:
Brieža gaļas sautējums Burgundijas gaumē ar kartupeļu biezeni;
Klasiska pasta Bolognese ar 24 mēnešus noturētu parmezāna sieru;
Cūkas čingulis (2 personām): cūkgaļas stilba cepetis ar štovētiem kāpostiem, ceptiem kartupeļiem un burkānu salātiem;
Cepts baklažāns ar ziedkāpostiem, riekstiem un mozzarella sieru
Deserts pēc izvēles:
Šokolādes fondants ar saldējumu;
Mājas biezpiena plācenīši ar krējumu un zemeņu mērci


Cena: 35 EUR

Uzkoda pēc izvēles:
Uzkodu plate (2 personām): grauzdiņi, sīpolu gredzeni, tīģergarneles tempurā, springrolls;
Astoņkāju salāti ar Latvijas kartupeļiem, olīvām, tomātiem un chorizo;
Siera krēmzupa ar sakņu dārzeņiem un tīģergarnelēm
Pamatēdiens pēc izvēles:
Glazētas cūkas ribas ar asinsdesas kroketi, sīpolu gredzeniem un brūkleņu mērci;
Fish & Chips ar zaļo zirnīšu biezeni un tartara mērci;
Kijevas kotlete: ar garšaugu sviestu pildīta vistas fileja un kartupeļu biezenis
Deserts pēc izvēles:
Fritētas biezpiena bumbiņas ar vaniļas mērci;
Ābolu Tarte Tatin, pasniegta ar plombīra saldējumu un pašu gatavotu sāļo karameli;
Mājas medus kūka ar karamelizētu krēmu

VIEW Restaurant – Seafood & Grill

Skatīt piedāvājumu

VIEW Restaurant – Seafood & Grill

Cena 45 EUR

Kompliments no šefpavāra

 

Uzkoda pēc izvēles:

Baltijas zivju soļanka ar lasi, samu, garnelēm, sīpoliem, burkāniem, olīvām, kartupeļiem, krējumu, tomātiem;

Foie gras eskalops uz mājās gatavotas brioche maizītes ar ābolu pērlēm un brūklenēm šampanietī;

Grilēts pildīts avokado ar turku zirņiem, kuskusu, kukurūzu, tomātu salsu  (veģetārs)

Kompliments:

Sorbets ar rabarberiem un vaniļu

Pamatēdiens pēc izvēles:

Fēru salu lasis sinepju glazūrā ar zaļajiem sparģeļiem un kartupeļu gratēnu;

Pīles fileja ar pastinaka biezeni, Madeiras mērci un biešu čipsiem;

Burgers ar Wagyu liellopa gaļu, karamelizētiem sīpoliem, Čedaras sieru, salātu lapām, lociņiem un kūpinātu majonēzi;

Ziedkāposti tempurā ar maigu mango karija mērci (veģetārs)

Deserts pēc izvēles:

Gaisīgā šokolādes kūka ar vaniļas mērci un avenēm;

Silts ābolu flāns ar brūkleņu mērci un tonkas pupiņu saldējumu

Villa Joma

Cena 35; 45 EUR

 

Cena: 35 EUR

Uzkoda pēc izvēles:

Burrata siers ar pistāciju un pētersīļu pesto, artišokiem un cukini salātiem;

Cepts camembert siers ar prošuto, karamelizētiem sīpoliem un zemenēm balzāmetiķa un melno piparu mērcē

Pamatēdiens pēc izvēles:

Milānas osso buco ar jauno kartupeļu biezeni;

Cepts jūras asaris ar tomātiem, sparģeļiem un pesto mērci;

Baklažāni alla parmigiana

Kompliments:

Arančīni ar tīģergarnelēm, chorizo un tomātu-bazilika mērci

Deserts:

Klasiskais tiramisu vai limoncello kūka

 

Cena: 45 EUR (piedāvājums sastāv no 5 ēdienu kārtām)

Toskānas brusketu izlase

- Cepta paprika ar sicīliešu anšoviem

- Prošuto ar krēmsieru, rukolu un balzamiko krēmu

- Cepts camembert siers ar sīpolu marmelādi;

Dažādu krāsu tomātu karpačo ar stracciatella sieru un pesto mērci;

Arančīni ar tīģergarnelēm, chorizo un tomātu-bazilika mērci;

Liellopa filejas steiks ar zaļo sviestu un siltiem spinātu un chorizo salātiem;

Klasiskais tiramisu vai limoncello kūka

Yerevan Pandok

Skatīt piedāvājumu

Yerevan Pandok

Cena 45 EUR

Uzkoda:

Brusketa ar lēcām, žāvētām aprikozēm un valriekstiem

Pamatēdiens:

Cepts jūras asaris un kartupeļi ar granātābolu mērci

Deserts:

Burkānu-valriekstu kūka ar iebiezinātā piena un siera krēmu

Dzērieni:

Citronūdens ar piparmētru

Zangezur

Cena 45 EUR

(Piedāvājums divām personām. Piedāvājums ir spēkā tikai darba dienās)

Uzkoda pēc izvēles:

Baklažāni ar riekstiem un sieru;

Avokado salāti ar lasi

Pamatēdiens pēc izvēles:

Grilētas gaļas piedāvājums divām personām: jēra gaļa, cūkgaļas kakla karbonāde, ļuļa kebabs no jēra un liellopu gaļas, ļuļa kebabs no vistas gaļas. Pasniegts ar marinētiem sīpoliem, kāpostu salātiem, vārītiem ceptiem kartupeļiem, adžikas vai ķiploku mērci;

Jūras velšu trio: zandarts, lasis, garneles. Pasniegts ar marinētiem sīpoliem, kāpostu salātiem un kartupeļu biezeni

Deserts:

Bezē kūka “Pavlova” ar svaigām ogām

Dzērieni:

Armēņu tēja

Zelta teļš

Cena 25; 35; 45 EUR

 

Cena: 25 EUR

Uzkoda:

Salāti ar zemeņu salsu, grilētu brie sieru un ciedru riekstiem

Pamatēdiens:

Karstais kokteilis no apceptiem baby dārzeņiem ar pikantu jogurta mērci

Deserts:

Saldais Hoshi rullītis ar japāņu pankūku

Kompliments

 

Cena: 35 EUR

Uzkoda:

Salāti ar zemeņu salsu, grilētu brie sieru un ciedru riekstiem

Pamatēdiens:

Dry Age New-York steiks ar sautētu artišoku, ķiploku un muskatriekstu-ingvera mērci

Deserts:

Baltās šokolādes sfēra ar brauniju un sālītu karameli

Kompliments

 

Cena: 45 EUR

Uzkoda:

Salāti ar zemeņu salsu, grilētu brie sieru un ciedru riekstiem

Pamatēdiens:

Jūras asaru duets ar ķemmīšgliemenēm ar Beluga lēcām un trifeļu mērci

Deserts:

Baltās šokolādes sfēra ar brauniju un sālītu karameli

Kompliments

Zem Burām

Cena 35 EUR

Zupa:

Sarkano lēcu zupa (Mercimek çorbası)

Pamatēdiens:

Lēni gatavota jēra gaļa ar pitas maizi un svaigiem dārzeņiem (Kuzu Tandir)

Deserts:

Turku gardums Katmer ar pistācijām (Antep Fıstıklı Katmer)

Dzērieni:

Turku kafija vai tēja

Šefpavāra kompliments