Restorānu piedāvājumi
36. Line Grill Restaurant
Skatīt piedāvājumu36. Line Grill Restaurant
Cena 45 EUR
Aukstā uzkoda pēc izvēles:
Akmeņasara sashimi ar halapeņjo piparu, ingvera glazūru un foreļu ikriem;
Plānas teļa gaļas šķēles ar Indijas riekstu un piparmētru čatniju;
Biešu “simfonija” ar kraukšķīgu saldskābmaizi un putota kazas siera kanelonī (veģetārs)
Karstā uzkoda vai zupa pēc izvēles:
Saldā kartupeļa un ķirbju krēmzupa ar Latvijas stracciatella sieru (veģetārs);
Tvaicētas līdakas frikadeles ar puķkāpostu, karamelizēta sviesta musu un mārrutkiem;
Kraukšķīgs kišlorēns ar meža sēnēm, spinātiem un lauku olu dzeltenumu (veģetārs);
Jēra gaļas zupa ar citronzāli, laima lapām un svaigu koriandru
Pamatēdiens pēc izvēles:
Butes fileja ar garšaugu garoziņu, pikanto garneļu pildījumu un sakņu dārzeņu gratēnu;
Astoņkājis ar kartupeļu un rudens ābolu gaisīgo musu, kūpinātas paprikas mērci;
Pīles fileja ar brūkleņu-ingvera mērci, kraukšķīgu polentu un mini dārzeņiem;
Seleriju saknes “steiks” ar kokosriekstu mērci un dārzeņu-kvinojas ratatuju (veģetārs)
Deserts pēc izvēles:
Siltais ābolu pīrāgs ar norvēģu siera saldējumu;
Vegāniskais pekanriekstu braunijs ar ogu sorbetu;
Kulfi saldējums ar mandelēm, pistācijām un safrānu
*Restorāns 36.line Grill Restaurant ir iekļauts prestižajā Michelin 2025. gada ceļvedī.
Annas Mājas kafejnīca
Skatīt piedāvājumuAnnas Mājas kafejnīca
Cena 25; 45 EUR
Cena: 25 EUR
Kompliments:
Aperitīvs dzīves garšas baudīšanai
Uzkoda pēc izvēles:
Panētas tīģergarneles ar jogurta-citrona mērci;
Ķirbju biezzupa ar rozmarīnu, Parmas sieru un brusketu ar smērsieru
Pamatēdiens:
Spaghettoni pasta ar spinātiem un gorgonzola siera krēmu
Deserts:
Panna cotta krēms ar meža ogu mērci
Dzērieni:
Kafija vai tēja
Cena: 45 EUR
Kompliments:
Aperitīvs vakara priekam
Uzkoda pēc izvēles:
Brusketas ar smērsieru, kūpinātu lasi, sarkaniem ikriem un kaperiem
Kompliments:
Citronu sorbets
Zupa:
Ķirbju biezzupa ar rozmarīnu un Parmas sieru
Pamatēdiens:
Sautētas truša kājiņas baltvīna mērcē ar batātēm, vīnogām un rozmarīnu;
Glāze Itālijas saules (vīns)
Deserts:
Ceptas bumbiera laiviņas ar saldo un pikanto gorgonzola sieru, ciedru riekstiem un medu
Dzērieni:
Kafija vai tēja
Faces
Skatīt piedāvājumuFaces
Cena 45 EUR
(Izvēloties tikai veģetāros ēdienus – 35 EUR)
Uzkoda pēc izvēles:
Cepts burrata siers ar romesco mērci un San Marzano tomātiem (veģetārs);
Franču varžu kājiņas ar chorizo pupiņām teriyaki glazūrā;
Spāņu paprikas krēmzupa ar kūpinātu laša kroketi un estragona eļļu
Pamatēdiens pēc izvēles:
Teļa filejas Cordon Bleu ar trifeļu kartupeli un putotu sēņu mērci;
Atlantijas menca ar kūpinātu čauderu un melnajām mīdijām;
Biešu paelja ar spāņu kazas sieru un zaļumiem (veģetārs)
Deserts:
Aveņu siera kūka restorāna Faces stilā
Dzērieni:
Ūdens, kafija vai tēja
Grill & Fish Jomas terase
Skatīt piedāvājumuGrill & Fish Jomas terase
Cena 35 EUR
Uzkoda pēc izvēles:
Vongole gliemenes baltvīna un pesto mērcē ar grauzdētu ķiploku bageti;
Burrata siers ar lapu salātiem, ķiršu tomātiem un pesto mērci
Pamatēdiens pēc izvēles:
Grilēts jūras asaris ar Vidusjūras gaumē gatavotiem dārzeņiem un citronu-medus mērci;
Krāsnī gatavotas cūkgaļas ribiņas ar ceptiem kartupeļiem, štovētiem kāpostiem un viskija-ābolu BBQ mērci
Deserts pēc izvēles:
Rudens ābolu un svaigā siera strūdele ar saldējumu un mūsu dārza cidoniju sīrupu;
Šokolādes krēma kūka ar riekstiem, pasniegta ar karameļu mērci un ogām
Dzērieni:
Galda ūdens ar augļiem, kafija vai tēja
House of Light Grilbārs
Skatīt piedāvājumuHouse of Light Grilbārs
Cena 35 EUR
Uzkoda pēc izvēles:
Warmer Bayerischer Salat jeb Siltie Bavārijas salāti: bekons, kartupeļi, kaperi, kornišoni, sarkanie sīpoli, maurloki, pētersīļi, vinegreta mērce;
Bayerische Biersuppe jeb Bavāriešu alus zupa: puravi, selerija, burkāni, kartupeļi, sīpoli, rutks
Šefpavāra kompliments
Pamatēdiens pēc izvēles:
In Rotwein gekochter Hirsch jeb Sarkanvīnā un tumšajās plūmēs marinēta brieža karbonāde ar zirņu biezeni, apceptiem sakņu dārzeņiem, sautētiem sarkanajiem kāpostiem, sarkanvīna mērci;
Gebratener Kabeljau jeb Cepta mencas fileja ar burkānu biezeni, apceptu selerijas sakni, balto sparģeli, sviesta-estragona emulsijas mērci;
Wildkohlroulade jeb Savvaļas kāpostu veģetārais sainis ar burkānu biezeni, alus-siera mērci
Deserts:
Apfelstrudel jeb Ābolu strūdele ar vaniļas saldējumu un medus ikriem
Il Sole
Skatīt piedāvājumuIl Sole
Cena 45 EUR
Kompliments:
Salsas un olīvu asorti, svaigi cepta fokača ar mājās gatavotu pesto
Uzkoda pēc izvēles:
Brusketa trio: tīģergarneles ar avokado, mocarella siers ar tomātiem, prošuto un olīvu tapenāde;
Baklažānu salāti: tomāti, baziliks, straciatella siers, olīvu un kaltētu tomātu mērce, sarkanie sīpoli (veģetārs);
Artišoku krēmzupa: baravikas, kazas siers (veģetārs)
Pamatēdiens pēc izvēles:
Vesuvio pasta Tom Yum gaumē: garneles, liellopa fileja, citronzāle, saldais krējums, pētersīlis, kraukšķīgie sīpoli;
Cotoletta alla Milanese jeb Milānas teļa gaļas karbonāde ar svaigu tomātu un sarkano sīpolu salātiem, rukolu;
Risoto ar pecorino sieru: mascarpone un trifeļu krēms (veģetārs)
Deserts pēc izvēles:
Klasiskais tiramisu;
Vaniļas Panna cotta ar zemeņu minestrone
Kafijas stūrītis
Skatīt piedāvājumuKafijas stūrītis
Cena 35 EUR
Šefpavāra kompliments
Uzkoda pēc izvēles:
Rudens lapu salāti: cepts ķirbis, kazas siers, salātu lapas, pekanrieksti, smiltsērkšķu emulsija;
Ziedkāpostu–pastinaka krēmzupa ar melnajām trifelēm un trifeļu eļļu
Pamatēdiens pēc izvēles:
Pīles konfits sarkanvīna mērcē ar kartupeļu–batātes biezeni, sautētiem sarkanajiem kāpostiem, krēmīgiem spinātiem;
Ratatouille: baklažāni, cukīni, tomāti, baltvīna un pesto mērce
Deserts:
Crêpes Suzette ar apelsīnu mērci un vaniļas saldējumu
Dzērieni:
Garšaugūdens, kafija vai tēja
Papildu:
Pašceptas maizes groziņš
Kaheti
Skatīt piedāvājumuKaheti
Cena 35 EUR
Uzkoda:
Gruzijas mājas siera izlase ar mājas ievārījumu un karamelizētiem valriekstiem
Pamatēdiens pēc izvēles:
Savvaļas zandarts ar granātābolu-valriekstu mērci un burkānu-kartupeļu biezeni;
Grillētas teļa ribas ar brūkleņu mērci un batātēm;
Veģetārā dolma ar jogurta mērci
Deserts:
Klasiska Panna cotta ar svaigu Gruzijas vīnogu mērci
Dzērieni:
Sagaidīšanas dzēriens
Kinza House
Skatīt piedāvājumuKinza House
Cena 45 EUR
(piedāvājums ir spēkā tikai darba dienās)
Kompliments:
Baraviku kapučīno ar topinambūriem
Uzkoda:
Trifeļu hinkaļi
Pamatēdiens:
Jaunzēlandes jēra karē ar uz oglēm ceptiem baklažāniem un jonjoli garšaugiem, granātābolu un sīpolu mērci
Deserts:
Granātābolu tarte
Dzērieni:
Ūdens, tēja vai kafija
Laivas
Skatīt piedāvājumuLaivas
Cena 35; 45 EUR
Cena: 35 EUR
Kompliments:
Glāze dzirkstošā vīna
Uzkoda:
Avokado tartars ar kaltētu tomātu pesto
Kompliments:
Mājas maize ar noisette sviestu
Pamatēdiens:
Ratatouille ar tomātu un paprikas mērci
Deserts:
Kokosa blancmange ar balto šokolādi, avenēm un vaniļas mērci
Cena: 45 EUR
Kompliments:
Glāze dzirkstošā vīna
Uzkoda:
Gliemeži burgundiešu gaumē
Kompliments:
Mājas maize ar noisette sviestu
Pamatēdiens:
Boeuf Bourguignon jeb Liellopu gaļa Burgundijas gaumē ar bordelaise mērci
Deserts:
Kokosa blancmange ar balto šokolādi, avenēm un vaniļas mērci
Lielupe
Skatīt piedāvājumuLielupe
Cena 45 EUR
Uzkoda pēc izvēles:
Brieža tartars ar brioche maizes grauzdiņu un marinētām sēnēm;
Svilināts Buche de Chevre siers ar rabarberu čatniju
Kompliments:
Pamatēdienam piemeklēta glāze vīna
Pamatēdiens pēc izvēles:
Cepta sarkanā asara fileja ar zaļo zirnīšu-kokosriekstu biezeni, edami pupiņām un ceptu pastinaka sakni;
Black Angus Striploin steiks ar ceptām stepes baravikām un saldā kartupeļa–portvīna biezeni
Deserts:
Šampanieša zabaione ar svaigām ogām
Dzērieni:
Ūdens, kafija vai tēja
Papildu kompliments:
Atlaižu kupons 50% apmērā Wellness centra apmeklējumam*
Iespēja apmeklēt Lielupe Wellness centru ar 50% atlaidi visu Jūrmalas restorānu nedēļas norises laiku (19.11.–01.12.2024.), izņemot piektdienas un sestdienas (22.11., 23.11. un 29.11., 30.11.)!
Galda rezervācija: restaurant@semarahhotels.com
Lokāls Veranda
Skatīt piedāvājumuLokāls Veranda
Cena 35 EUR
Kompliments:
Jūras ķemmīšu ceviche ar čili tomātiem un avokado krēmu
Zupa:
Dzelteno lēcu zupa ar strūdeli, kas gatavota no batātes, plucinātas liellopu gaļas un salsa verde-ķiploku aizdarā
Pamatēdiens pēc izvēles:
Paltusa fileja ar pērļu kuskusu, spinātiem, La Verna mērci un guanciale drumstalām;
Jēra gaļas cepetis, sutināts sakņu-dārzeņu virumā ar sarkanvīnu, pasniegts ar pastinaka biezeni un medus bietēm
Deserts:
Suspiro de limeña – karamelizēts iebiezinātais piens ar olu-ruma putām un aveņu mērci
Majorenhoff
Skatīt piedāvājumuMajorenhoff
Cena 45 EUR
Piedāvājums sastāv no 6 ēdienu kārtām:
Truša gaļas pastēte uz kristāla maizes;
Jūras ķemmīšu carpaccio ar mango-čili salsu un melnajiem ikriem;
Stores fileja, gatavota zemā temperatūrā ar ķirbja musu un estragona aioli;
Ķirbja-ingvera sorbets;
Jēra filejas mozaīka ar kartupeļu pavé, apkūpinātu topinambūra biezeni un kadiķogu demi-glace mērci;
Aveņu-kokosriekstu muss ar aveņu konfitu un kraukšķīgu mandeļu skaidu kārtiņu
Marani
Skatīt piedāvājumuMarani
Cena 25; 35; 45 EUR
Cena: 25 EUR
Piedāvājums no trīs ēdienu kārtām:
Phali izlase: dārzeņi ar riekstiem, ķiploku un gruzīnu garšaugiem (veģetārs);
Lobiani: pīrāgs ar sarkanām pupiņām un gruzīnu garšaugiem (veģetārs);
Krāsnī cepti kartupeļi
Cena: 35 EUR
Piedāvājums no trīs ēdienu kārtām:
Soko: šampinjoni ar Suluguni sieru (veģetārs);
Čanahi: sautēta jēra gaļa ar tomātiem, kartupeļiem, baklažāniem un sīpoliem;
Hinkaļi
Cena: 45 EUR (divām personām)
Piedāvājums no trīs ēdienu kārtām:
Šašliku izlase: jēra gaļa, vistas gaļa, cūkgaļas šašliks Marani, cūkgaļas šašliks gruzīnu gaumē, pasniegts ar tkemali, sacibeli un adžikas mērcēm;
Svaigie salāti gruzīnu gaumē;
Kartupeļi mājas gaumē
Mimino
Skatīt piedāvājumuMimino
Cena 35 EUR
Zupa:
Tatariahni (gruzīnu liellopu zupa ar grauzdiņiem)
Uzkoda:
Šefpavāra vistas salāti
Pamatēdiens:
Hinkluki ar sieru un kartupeļiem krējuma-ķiploku mērcē
Deserts pēc izvēles:
Citronu tarte;
Mājas ievārījums
Dzērieni:
Mājas kompota glāze vai gruzīnu sarkanvīna glāze
MO:restbar
Skatīt piedāvājumuMO:restbar
Cena 35 EUR
Kompliments:
Cepts tofu ar unaghi mērci un mandeļu skaidām
Uzkoda pēc izvēles:
Miso zupa ar baklažāniem un kazas sieru;
Tunča salāti ar marinētu fenheli un īpašo yasai mērci
Pamatēdiens pēc izvēles:
Jūras asaris ar fregola pastu, mīdijām un kukurūzas mērci;
Uz grilla cepts ziedkāposts ar miso mērci un karamelizētiem puraviem
Deserts pēc izvēles:
Cepti augļi ar karameļu mērci;
Bumbieru tarte ar mandeļu krēmu
Neptūns
Skatīt piedāvājumuNeptūns
Cena 35 EUR
Zupa:
Meža sēņu zupa, pasniegta ar siera groziņu un diļļu pērlēm
Pamatēdiens pēc izvēles:
Kukurūzas cālis ar pērļu grūbām un baltvīna sviesta mērci;
Laša rullīši, pildīti ar trīs veidu sieriem un garnelēm, pasniegti ar rīsiem, sezonas brokoli un bisque mērci
Deserts:
Bezē kūka “Pavlova” ar ķirbju krēmu
Piezīme:
Restorānu nedēļas laikā tiks piedāvāti ēdieniem piemeklēti vīni par īpašu cenu.
23.11.2024 plkst. 18:00 aicinām baudīt restorānu nedēļas vakariņas kopā ar “Prike Latvija” vīnzini Aigaru Vīksni un uzzināt vairāk par vīnu pasauli. Iepriekšēja rezervācija ir obligāta.
Nojan Tapan
Skatīt piedāvājumuNojan Tapan
Cena 35; 45 EUR
Cena: 35 EUR
Aukstā uzkoda:
Baklažāni ar fetaki un valriekstiem
Karstā uzkoda:
Hačapuri
Zupa:
Harčo
Pamatēdiens:
Čalahadžs Erevānas gaumē
Dzērieni:
Ūdens
Cena: 45 EUR (divām personām)
Uzkoda:
Imam-bajaldi baklažāni
Pamatēdiens:
Cūkgaļas kakla karbonādes šašliks un vistas gaļas šašliks ar ceptiem kartupeļiem un sīpoliem
Deserts:
Kūka “Napoleons”
Dzērieni:
Ūdens
Randevu
Skatīt piedāvājumuRandevu
Cena 25; 35; 45 EUR
Cena: 25 EUR
Uzkoda pēc izvēles:
Romiešu salāti ar bumbieriem un 24 mēnešus noturētu parmezāna sieru, grauzdētiem Indijas riekstiem, granātābolu, seleriju, saldo sīpolu un ogām;
Klasiska franču sīpolu zupa ar grauzdētu mājas briošu un Gruyère sieru;
Baraviku krēmzupa ar trifeļu krutoniem
Pamatēdiens pēc izvēles:
Mīdijas baltvīna zilā siera mērcē vai chorizo pikantajā tomātu mērcē, pasniegtas ar beļģu frī kartupeļiem;
Klasiska Parmigiana: itāļu baklažānu un tomātu sacepums ar mocarellas sieru;
Krāsnī cepts camembert siers (2 personām) ar medu un ceptām meža sēnēm
Deserts pēc izvēles:
Mājas šokolādes kūka;
Ābolu Tarte Tatin, pasniegta ar plombīra saldējumu un pašu gatavotu sāļo karameli
Cena: 35 EUR
Amuse bouche:
Grauzdēts briošs un ceptas baravikas
Uzkoda pēc izvēles:
Tīģergarneļu krokete ar avokado salsu un bisque mērci;
Jūrasvelšu pasta: tagliatelle ar langustīnu, mīdijām, tīģergarnelēm, jūras ķemmīti, kalmāru un tomātu mērci
Pamatēdiens pēc izvēles:
Pīles Pithivier pīrāgs ar meža sēnēm un sarkanvīna mērci;
Laša Pithivier pīrāgs ar spinātiem, parmezāna sieru un Holandes mērci;
Lēni gatavota pīles krūtiņa ar karamelizētu bumbieri vīnā, pastinaku krēmu un sarkanvīna-ogu mērci
Deserts pēc izvēles:
Crème Brûlée a la Grand Marnier: klasisks franču krēms ar apelsīnu liķieri;
Vareņiki ar biezpienu un krējumu (roku darbs)
Cena: 45 EUR
Amuse bouche:
Baraviku kapučīno
Uzkoda pēc izvēles:
Brieža carpaccio ar ceptām baravikām, 24 mēnešus noturētu parmezāna sieru, kaperiem un trifeļu eļļu;
Laša tartars ar avokado salsu, kaperiem, koriandru, paipalu olu un grauzdētu briošu
Pamatēdiens pēc izvēles:
Lēni gatavota brieža mugura ar ķirbju biezeni, kastaņu krēmu, baravikām, portvīna mērci un brūklenēm;
Garšaugu sviestā cepta store ar karamelizētu endīviju, mīdiju-baltvīna mērci un diļļu eļļu;
Grillēts astoņkājis ar muhammara mērci un žāvētiem tomātiem
Deserts pēc izvēles:
Bumbieris mīklā ar gorgonzola dolce sieru, valriekstiem, medu un tumšās šokolādes mērci;
Strūdele ar žāvētiem augļiem, āboliem un saldējumu, pasniegta ar sāļās karameles mērci
Sakura
Skatīt piedāvājumuSakura
Cena 35 EUR
Zupa:
Ķirbju zupa ar bekonu: dārzeņi, putukrējums, anīss, bekons, ķirbju sēklas
Pamatēdiens:
Astoņkājis ar grilētiem dārzeņiem: astoņkājis, dārzeņi, olīveļļa, zivju mērce
Deserts:
Pudiņš ar chia sēklām un mango: chia sēklas, mango biezenis, kokosriekstu piens
Dzērieni:
Pašgatavots mājas dzērveņu dzēriens
Taverna-picērija "Pie kļavas"
Skatīt piedāvājumuTaverna-picērija "Pie kļavas"
Cena 25; 35 EUR
Cena: 25 EUR
Uzkoda pēc izvēles:
Vistas aknu pastēte ar portvīnu, sarkano sīpolu džemu, kornišoniem un ceptu briošu (2 personām);
Hačapuri imeretiešu gaumē ar mājas sieru (2 personām)
Pamatēdiens pēc izvēles:
Brieža gaļas sautējums Burgundijas gaumē ar kartupeļu biezeni;
Klasiska pasta Bolognese ar 24 mēnešus noturētu parmezāna sieru;
Cūkas čingulis (2 personām): cūkgaļas stilba cepetis ar štovētiem kāpostiem, ceptiem kartupeļiem un burkānu salātiem;
Cepts baklažāns ar ziedkāpostiem, riekstiem un mozzarella sieru
Deserts pēc izvēles:
Šokolādes fondants ar saldējumu;
Mājas biezpiena plācenīši ar krējumu un zemeņu mērci
Cena: 35 EUR
Uzkoda pēc izvēles:
Uzkodu plate (2 personām): grauzdiņi, sīpolu gredzeni, tīģergarneles tempurā, springrolls;
Astoņkāju salāti ar Latvijas kartupeļiem, olīvām, tomātiem un chorizo;
Siera krēmzupa ar sakņu dārzeņiem un tīģergarnelēm
Pamatēdiens pēc izvēles:
Glazētas cūkas ribas ar asinsdesas kroketi, sīpolu gredzeniem un brūkleņu mērci;
Fish & Chips ar zaļo zirnīšu biezeni un tartara mērci;
Kijevas kotlete: ar garšaugu sviestu pildīta vistas fileja un kartupeļu biezenis
Deserts pēc izvēles:
Fritētas biezpiena bumbiņas ar vaniļas mērci;
Ābolu Tarte Tatin, pasniegta ar plombīra saldējumu un pašu gatavotu sāļo karameli;
Mājas medus kūka ar karamelizētu krēmu
VIEW Restaurant – Seafood & Grill
Skatīt piedāvājumuVIEW Restaurant – Seafood & Grill
Cena 45 EUR
Kompliments no šefpavāra
Uzkoda pēc izvēles:
Baltijas zivju soļanka ar lasi, samu, garnelēm, sīpoliem, burkāniem, olīvām, kartupeļiem, krējumu, tomātiem;
Foie gras eskalops uz mājās gatavotas brioche maizītes ar ābolu pērlēm un brūklenēm šampanietī;
Grilēts pildīts avokado ar turku zirņiem, kuskusu, kukurūzu, tomātu salsu (veģetārs)
Kompliments:
Sorbets ar rabarberiem un vaniļu
Pamatēdiens pēc izvēles:
Fēru salu lasis sinepju glazūrā ar zaļajiem sparģeļiem un kartupeļu gratēnu;
Pīles fileja ar pastinaka biezeni, Madeiras mērci un biešu čipsiem;
Burgers ar Wagyu liellopa gaļu, karamelizētiem sīpoliem, Čedaras sieru, salātu lapām, lociņiem un kūpinātu majonēzi;
Ziedkāposti tempurā ar maigu mango karija mērci (veģetārs)
Deserts pēc izvēles:
Gaisīgā šokolādes kūka ar vaniļas mērci un avenēm;
Silts ābolu flāns ar brūkleņu mērci un tonkas pupiņu saldējumu
Villa Joma
Skatīt piedāvājumuVilla Joma
Cena 35; 45 EUR
Cena: 35 EUR
Uzkoda pēc izvēles:
Burrata siers ar pistāciju un pētersīļu pesto, artišokiem un cukini salātiem;
Cepts camembert siers ar prošuto, karamelizētiem sīpoliem un zemenēm balzāmetiķa un melno piparu mērcē
Pamatēdiens pēc izvēles:
Milānas osso buco ar jauno kartupeļu biezeni;
Cepts jūras asaris ar tomātiem, sparģeļiem un pesto mērci;
Baklažāni alla parmigiana
Kompliments:
Arančīni ar tīģergarnelēm, chorizo un tomātu-bazilika mērci
Deserts:
Klasiskais tiramisu vai limoncello kūka
Cena: 45 EUR (piedāvājums sastāv no 5 ēdienu kārtām)
Toskānas brusketu izlase
- Cepta paprika ar sicīliešu anšoviem
- Prošuto ar krēmsieru, rukolu un balzamiko krēmu
- Cepts camembert siers ar sīpolu marmelādi;
Dažādu krāsu tomātu karpačo ar stracciatella sieru un pesto mērci;
Arančīni ar tīģergarnelēm, chorizo un tomātu-bazilika mērci;
Liellopa filejas steiks ar zaļo sviestu un siltiem spinātu un chorizo salātiem;
Klasiskais tiramisu vai limoncello kūka
Yerevan Pandok
Skatīt piedāvājumuYerevan Pandok
Cena 45 EUR
Uzkoda:
Brusketa ar lēcām, žāvētām aprikozēm un valriekstiem
Pamatēdiens:
Cepts jūras asaris un kartupeļi ar granātābolu mērci
Deserts:
Burkānu-valriekstu kūka ar iebiezinātā piena un siera krēmu
Dzērieni:
Citronūdens ar piparmētru
Zangezur
Skatīt piedāvājumuZangezur
Cena 45 EUR
(Piedāvājums divām personām. Piedāvājums ir spēkā tikai darba dienās)
Uzkoda pēc izvēles:
Baklažāni ar riekstiem un sieru;
Avokado salāti ar lasi
Pamatēdiens pēc izvēles:
Grilētas gaļas piedāvājums divām personām: jēra gaļa, cūkgaļas kakla karbonāde, ļuļa kebabs no jēra un liellopu gaļas, ļuļa kebabs no vistas gaļas. Pasniegts ar marinētiem sīpoliem, kāpostu salātiem, vārītiem ceptiem kartupeļiem, adžikas vai ķiploku mērci;
Jūras velšu trio: zandarts, lasis, garneles. Pasniegts ar marinētiem sīpoliem, kāpostu salātiem un kartupeļu biezeni
Deserts:
Bezē kūka “Pavlova” ar svaigām ogām
Dzērieni:
Armēņu tēja
Zelta teļš
Skatīt piedāvājumuZelta teļš
Cena 25; 35; 45 EUR
Cena: 25 EUR
Uzkoda:
Salāti ar zemeņu salsu, grilētu brie sieru un ciedru riekstiem
Pamatēdiens:
Karstais kokteilis no apceptiem baby dārzeņiem ar pikantu jogurta mērci
Deserts:
Saldais Hoshi rullītis ar japāņu pankūku
Kompliments
Cena: 35 EUR
Uzkoda:
Salāti ar zemeņu salsu, grilētu brie sieru un ciedru riekstiem
Pamatēdiens:
Dry Age New-York steiks ar sautētu artišoku, ķiploku un muskatriekstu-ingvera mērci
Deserts:
Baltās šokolādes sfēra ar brauniju un sālītu karameli
Kompliments
Cena: 45 EUR
Uzkoda:
Salāti ar zemeņu salsu, grilētu brie sieru un ciedru riekstiem
Pamatēdiens:
Jūras asaru duets ar ķemmīšgliemenēm ar Beluga lēcām un trifeļu mērci
Deserts:
Baltās šokolādes sfēra ar brauniju un sālītu karameli
Kompliments