Translate

Use Google to translate the site. We are not responsible for the accuracy of the translation.
A A
75%
100%
125%
Kontrasts
Uzmanību! Atceries iegādāties iebraukšanas caurlaidi Jūrmalā!

Jūrmalas Restorānu nedēļa 2025, 6.–19. oktobris

Jau trešo gadu Jūrmala aicina uz Restorānu nedēļu, kas norisināsies no 6. līdz 19. oktobrim. Tajā piedalīsies vairāk nekā 20 pilsētas restorāni un kafejnīcas, piedāvājot divu cenu kategoriju ēdienkartes: 35 un 45 eiro.

Šoruden vienojošais pavediens ir dažādu pasaules nacionālo virtuvju gars, kas izcelts rudens ražas bagātībā – ēdienkartēs galveno lomu ieņem ķirbis, āboli un bumbieri, cidonijas, meža sēnes un sakņu dārzeņi. Tie parādās gan sildošās krēmzupās un risoto, gan desertos ar karamelizētiem augļiem un riekstiem. Latvijas forele, sams un bute tiek pasniegti līdzās medījumam un meža veltēm, savijoties ar Vidusjūras, Kaukāza un Āzijas virtuves niansēm.

Šī gada ēdienkartēs īpaši izceļas kūpinājumu un trifeļu akcenti – no liellopa Velingtona un brieža muguras ar meža sēņu mērci līdz pīles un jēra interpretācijām. Jūras velšu piedāvājumu bagātina Fēru salu lasis, tīģergarneles, skumbrija un līdaka. Savukārt starptautiskie virtuves akcenti atklājas plašā amplitūdā – no gruzīnu klasiskajiem sautējumiem līdz armēņu sātīgajiem ēdieniem, no Vidusjūras tavernu gardumiem līdz japāņu ielas ēdiena favorītiem.

Arī deserti kļuvuši par neatņemamu kulinārā stāsta sastāvdaļu – piedāvājums ietver gan bumbieru tartletes un cidoniju mille-feuille, gan franču klafutī un itāļu klasiku – tiramisu, kanoli un panna cotta. Vairākos restorānos deserts tiek papildināts ar šefpavāra komplimentu vai dzēriena pāri, kas maltīti padara par pilnvērtīgu gastronomisku ceļojumu.

Restorānu nedēļa Jūrmalā šoruden ir daudzveidīgs garšu ceļojums – no vietējā meža līdz tālām pasaules malām, ar šefpavāru radošiem komplimentiem, piemeklētiem dzērieniem un veģetārām vai vegānām alternatīvām, kas rudens sezonu padara īpaši baudāmu ikvienam. 

Šī gada Restorānu nedēļā piedalās: restorāni 36. line Grill Restaurant, Faces, Laivas, Bagete, Villa Joma, Dilettante Jūrmala, RandevuBaltic Beach Hotel restorāni VIEW Restaurant – Seafood & Grill un Il Sole, Hotel Jūrmala Spa restorāns Jūrmala, kā arī Mo:Restbar,Vasarnīca, grilbārs House of Light, Grill & Fish Jomas terase, taverna-picērija Pie Kļavas, kafejnīcas Alba, Cafe 53 un Annas Mājas kafejnīca, gruzīnu virtuves restorāni Kaheti un Kinza House, armēņu virtuves restorāns Nojan Tapan, japāņu suši restorāns Sakura, kā arī itāļu restorāns Lokāls Veranda un Vidusjūras un Eiropas virtuves restorāns Majorenhoff. Šogad dalībnieku lokam pievienojies arī jaunatvērtais restorāns Stacija Vaivari Kitchen, apliecinot, ka Jūrmalas gastronomijas ainava turpina attīstīties un kļūst arvien daudzveidīgāka.

Restorānu piedāvājumi

36. Line Grill Restaurant

Skatīt piedāvājumu

36. Line Grill Restaurant

Cena 45 EUR

Aukstā uzkoda pēc izvēles:
Skotijas laša tartars ar melno ikru dekoru un kūpināta krējuma–diļļu eļļas mērci
vai
Kūpinātas pīles filejas šķēles ar mango un miso majonēzi
vai
Saldā kartupeļa medaljoni ar Indijas riekstu čatniju un tofu

Karstā uzkoda vai zupa pēc izvēles:
Auksto ūdeņu garneļu, jūras ķemmīšu un astoņkāja panniņa ar gaisīgo grilētas paprikas Holandes mērci un kombu brioša grauzdiņu
vai
Jēra mēle ar seleriju, karamelizēta sviesta musu un svaigiem mārrutkiem
vai
Ķirbju krēmzupa ar stračatella sieru

Pamatēdiens pēc izvēles:
Arktiskās foreles fileja ar safrāna Béarnaise mērci un sakņu dārzeņu gratēns
vai
Brieža muguras karbonāde ar meža sēņu mērci, seleriju un dedzināta sviesta musu
vai
Brūno un balto rīsu risoto ar sakņu dārzeņiem un rudens āboliem 

Deserts pēc izvēles:
Ķirbis ar smiltsērkšķi, karamelizētu rupjmaizes drumstalu un iesala saldējumu
vai
Rudens plūmes ar datelēm, pistāciju sabajona sacepumu un piena šokolādes saldējumu

 

*Restorāns 36.line Grill Restaurant ir iekļauts prestižajā Michelin 2025. gada ceļvedī.

Annas Mājas kafejnīca

Skatīt piedāvājumu

Annas Mājas kafejnīca

Cena 35 EUR

Kompliments:
Aperitīvs dzīves garšas baudīšanai

Uzkoda:
Grilētu cukīni rullīši ar svaigo krēmsieru un laša fileju
vai
Grilētu cukīni rullīši ar svaigo krēmsieru, marinētu sarkano papriku un kaperiem

Kompliments:
Citronu sorbets

Pamatēdiens:
Krāsnī cepta pīles krūtiņa mango mērcē ar zaļo zirnīšu–bazilika biezeni
vai
Krāsnī ceptas baklažāna pusītes ar kuskusa–dārzeņu pildījumu

Deserts:
Saldais citrona pārsteigums ar Limoncello krēmu un biskvītu pildījumu

Dzērieni:
Kafija, tēja, ūdens vai glāze vīna

Emīla Dārziņa iela 22

Bagete

Cena 45 EUR

Kompliments:
Latvijas meža sēņu variācija ar kūpinātu svaigo sieru, jāņogām un zaļumu eļļu ar svaigi ceptu bageti
Piemeklētais dzēriens: kokteilis Kir Royal

Uzkoda pēc izvēles:
Kūpinātas dambrieža kroketes ar topinambūra biezeni, Latvijas marinēto dārzeņu izlasi un brūkleņu demi-glace mērci
vai
Latvijas mazsālīta arktiskā palija ar kazas siera musu, pasniegta ar biešu–gurķu vinegretu, mārrutku aioli mērci, rudens čipsi un zaļumiem
vai
Burkānu tartars ar jogurta mērci, mājas gatavotu burkānu sorbetu un baklažāna sfēru

Piemeklētais vīns:
Oliver Zeter Fumé Sauvignon Blanc – 12 EUR (150 ml); Reichsgraf von Kesselstatt Mariental Riesling – 10 EUR (150 ml); Copenhagen Sparkling Tea Blå – 8 EUR (150 ml, bezalkoholisks)

Kompliments no šefpavāra:
Smiltsērkšķu granita

Pamatēdiens pēc izvēles:
Lēni gatavota Latvijas strausa fileja brūkleņu glazūrā un linsēklu panējumā, pasniegta ar dārzeņu buķeti, marinētiem sīpoliem, meža sēņu kroketi un Rīgas Melnā balzama mērci
vai
Latvijas sama ballotine ar puķkāpostu steiku, pasniegta ar dārzeņu ratatuju un beurre blanc mērci ar ikriem un zaļumu eļļu
vai
Ķirbis en croûte jeb Velingtons ar kazas sieru, sautētiem spinātiem ar ķirbju sēklām un ciedru riekstiem, krēmīgu kartupeļu gratēns un veģetāro demi-glace mērci

Piemeklētais vīns:
Oliver Zeter Pinot Noir – 10 EUR (150 ml); Casa Las Locas Albariño – 12 EUR (150 ml); Copenhagen Sparkling Tea Blå – 8 EUR (150 ml, bezalkoholisks)

Deserts:
Ķirbju–baltās šokolādes musa deserts ar vaniļas–burbona saldējumu, riekstu granolu un karsto karameles mērci
Piemeklētais dzēriens: De Saint Gall Demi Sec 1er Cru – 13 EUR (120 ml)

Papildu kompliments:
Pieczvaigžņu apart-hotelis Lettia piedāvā 20% atlaidi numuriem Restorāna Bagete viesiem Jūrmalas Restorānu nedēļas laikā.
Piedāvājums spēkā ar iepriekšēju rezervāciju. Numuru skaits ir ierobežots.

Jomas iela 77

Cafe 53

Cena 35 EUR

Zupa:
Ezogelin zupa – bagātīga un sildoša turku tomātu zupa ar austrumniecisku raksturu 

Uzkoda pēc izvēles:
Marinēta makrele latviskā stilā – svaigs un viegls baudījums no jūras
vai
Pica ar gailenēm – meža smarža un garša uz plānas, kraukšķīgas mīklas
vai
Grauzdēta maize ar avokado, viegli apceptiem ķiršu tomātiem un rukolu 

Pamatēdiens pēc izvēles:
Sautēta liellopa gaļa vīnā ar Provansas garšaugiem podiņā
vai
Pērļu grūbas ar gailenēm un sīpoliem 

Deserts pēc izvēles:
Pistāciju tiramisu – izsmalcināts deserts ar oriģinālu niansi
vai
Mango–kokosriekstu krēms ar melleņu mērci 

Dzērieni:
Liepu ziedu tēja ar ogām, kanēli un cidoniju ievārījumu

Jomas iela 53

Dilettante

Cena 45 EUR

Sagaidīšanas dzēriens:
Bārmeņa pārsteigums

Pavāra uzkoda:
Cepti bumbieri ar Gorgonzola sieru un glazētiem valriekstiem

Uzkoda pēc izvēles:
Vitello tonnato
vai
Kūpinātas vīnogas ar stračatella sieru un balzamiko etiķii no Primitivo vīnogām

Pamatēdiens pēc izvēles:
Garšaugu garozā cepta menca ar spinātu mērci, sparģeļiem un ceptiem kartupeļiem
vai
Liellopa ribiņas ar kļavu sīrupa ķirbju biezeni, demi-glace mērci un ceptiem kartupeļiem
vai
Vegānais sēņu risoto ar šampinjoniem, šimeji, eringi un austeru sēnēm, vegāno maskarponi, ķiplokiem, trifeļu eļļu, 24 mēnešus izturētu Parmigiano Reggiano un pētersīļu eļļu

Deserts pēc izvēles:
Tiramisu
vai
Divu veidu kanoli

Dzērieni:
Kafija, tēja

 

Vienības prospekts 6

Faces

Cena 45 EUR

Uzkoda pēc izvēles:
Dārzeņu pankūkas ar sezonas baravikām, putotu trifeļu krēmsieru un zaļumiem
vai
Brieža tartars ar kartupeļu čurros un estragona eļļu
vai
Spāņu zivju zupa Gazpachuelo Malagueño ar zivīm, tīģergarnelēm un aioli

Pamatēdiens pēc izvēles:
Pīles krūtiņas Velingtons ar kartupeļu biezeni un šalotes sīpolu mērci
vai
Akmeņasara fileja ar sviestā ceptiem ziedkāpostiem un kokosriekstu–baltvīna putām
vai
Veģetārais burgers ar kūpinātu baklažānu un čili aioli

Deserts pēc izvēles:
Avokado krēms brulē
vai
Ābolu–kanēļu kūka ar vaniļas sabajonu

Grilbārs House of Light

Skatīt piedāvājumu

Grilbārs House of Light

Cena 45 EUR

Sagaidīšanas dzēriens:
Glāze vīna

Uzkoda pēc izvēles:
Sēņu konsomē ar sēņu–trifeļu wonton, svaigu kinzu un stepes baravikām
vai
Sālītas līdakas karpačo ar fenheļa–zaļā ābola emulsiju, fermentētiem redīsiem, rukolas salātiem un brioša grauzdiņu

Pamatēdiens pēc izvēles:
Karpas kroketes ar timiāna sviestā glazētu burkānu terīni, cidoniju gēlu, grilētām bietēm un baltvīna mērci
vai
Viegli dūmots Latvijas liellopa briskets ar kartupeļu konfits, marinētiem ķiplokiem, grilētiem šalotes sīpoliem un cidoniju mērci
vai
Muskatķirbja strūdele ar ķirbju sēklu un saulespuķu griljāžu, bešamela mērci un kazas sieru

Deserts pēc izvēles:
Ņujorkas siera kūka ar ķirbju karameli, drupinātiem lazdu riekstiem un svaigām ogām
vai
Medus kūka ar karamelizētu skābo krējumu, brūkleņu–ābolu džemu, medus drumstalām un svaigām ogām

Dzērieni:
Ūdens

 

Grill & Fish Jomas terase

Skatīt piedāvājumu

Grill & Fish Jomas terase

Cena 35 EUR

Uzkoda pēc izvēles:
Zilās mīdijas sviesta–ķiploku mērcē ar svaigi ceptu bageti
vai
Svaigie salāti ar mini mocarellas sieru un garnelēm

Pamatēdiens pēc izvēles:
Pīles konfits ar ceptiem dārzeņiem un demi-glace mērci
vai
Baltijas butes fileja ar saldo kartupeļu biezeni un terijaki mērci

Deserts pēc izvēles:
Pistāciju suflē ar sorbetu un svaigām ogām
vai
Karameļu krēma tarte ar vaniļas saldējumu un karameļu mērci

Il Sole

Cena 45 EUR

Pizzetta bianca ar trifeļu stračatella sieru un pancetta drumstalām

Melnie spageti frutti di mare saldā krējuma mērcē ar garnelēm, jūras ķemmītēm un mīdijām

Arančīni ar teļa vaidziņiem un arborio rīsiem gaļas mērcē

Tiramisù liquido

 

Maltīte tiek pasniegta ar svaigi ceptu maizi un rūpīgi atlasītu salsu izlasi.

 

Jūrmala

Cena 35 EUR

Uzkoda:
Marinētu bumbieru un ķirbja salāti ar zilo sieru un aveņu mērci

Pamatēdiens pēc izvēles:
Grilēta buka fileja ar pastinaka biezeni, tvaicētiem dārzeņiem un upeņu–sarkanvīna mērci
vai
Atlantijas okeāna forele ar zaļo zirnīšu biezeni, cukīni, ikriem un holandes mērci

Deserts:
Bumbieru tartalete ar skābā krējuma saldējumu

Dzērieni:
Kafija, tēja, ūdens

Kafejnīca “Alba”

Skatīt piedāvājumu

Kafejnīca “Alba”

Cena 35 EUR

Uzkoda:
Ķirbju un biešu pankūkas ar krēmsieru un mazsālītu lasi

Zupa pēc izvēles:
Ķirbju krēmzupa ar tīģergarnelēm, ķirbju sēklām un siera krēmu
vai
Teļa gaļas zupa ar baravikām

Pamatēdiens pēc izvēles:
Līdakas kotlete ar kartupeļu, biešu un seleriju gratēnu
vai
Liellopa sīpolu sitenis ar pērļu grūbām, ceptu ķirbi un gailenēm

Deserts pēc izvēles:
Buberts ar ķirbju ķīseli
vai
Ķirbju musa kūka

Dzērieni:
Svaigi spiesta ķirbju–burkānu sula
Pie deserta – kafija vai glāze Prosecco

Kompliments:
Mājas ķirbju–auzu cepumi

 

Dārzu iela 9

Kaheti

Cena 35 EUR

Sagaidīšanas dzēriens:
Glāze sarkanvīna vai baltvīna, vai mājās gatavots ogu morss

Uzkodu plate:
Pkhali assorti – gruzīnu dārzeņu pastu izlase ar svaigiem garšaugiem un riekstiem
Ķirbju uzkodu pasta ar vieglu saldumu un aromātiskām garšvielām
Baklažānu rullīši ar pikantu pildījumu
Dārzeņu čipsi ar tradicionālajām gruzīnu kukurūzas maizītēm mčadi

Siltie ēdieni pēc izvēles:
Cūkas fileja sojas–medus marinādē ar kartupeļu–burkānu biezeni
vai
Upes forele granātābolu bažē mērcē ar kraukšķīgiem baklažāniem
vai
Risotto ar sēnēm un spinātiem zaļajā adžikā

Deserts pēc izvēles:
Saldais sinori – kārtainās mīklas desertu kārtojums ar riekstiem, zemenēm, banānu un medu
vai
Siltais ābolu pīrāgs ar medu un saldējumu

Kinza House

Cena 45 EUR (2 pers.) / 25 EUR (1 pers.)

Uzkoda:
Gebžālija – suluguni siers biezpiena un piparmētru mērcē

Pirmā pamatēdiena kārta:
Bozbašs – sātīga zupa no liellopa un jēra gaļas ar rīsiem, zaļumiem un dārzeņiem

Otrā pamatēdiena kārta pēc izvēles:
Čahohbili – vista tomātu mērcē ar gruzīnu garšvielām
vai
Kupāti (2 gab.) – liellopa un cūkgaļas desiņas ar sīpoliem un zaļumiem

Deserts:
Pelamuši – reducēta vīnogu sula ar valriekstiem

Dzērieni pēc izvēles:
Mājas vīns – glāze sausā Gruzijas Saperavi sarkanvīna
vai
Ūdens, kafija vai tēja

 

Piedāvājums spēkā tikai darba dienās.

 

Laivas

Cena 45 EUR

Uzkoda:
Brioša bulciņa ar gremolatu un anšoviem

Pamatēdiens pēc izvēles:
Kolrābji ar ceptiem dārzeņiem
vai
Liellopa Velingtons ar trifeļu krēmu
vai
Bujabēzes zupa ar mencu un jūras veltēm

Deserts:
Mille-feuille ar cidoniju un ogām

Kompliments:
Glāze Serenello Gran Cuvée Spumante Extra Dry

Lokāls Veranda

Skatīt piedāvājumu

Lokāls Veranda

Cena 35 EUR

Uzkoda:
Caldo Verde krēmzupa ar chorizo, kartupeļiem, sīpoliem un kale kāpostiem

Kompliments no šefpavāra:
Suflē uzkoda ar parmezāna sieru, spinātiem, ciedru riekstiem un cidoniju

Pamatēdiens pēc izvēles:
Paipala ar kuskusu, apelsīnu un somen nūdelēm
vai
Paltuss ar spinātiem, puķkāpostiem, burkāniem, zaļajiem zirņiem un holandes mērci

Deserts:
Bumbieri ar ingveru, karameli, kārtaino mīklu, plūmēm un saldējumu

Dzērieni:
Kafija, tēja

Majorenhoff

Cena 45 EUR

Kartupeļu krokete
• Astoņkājis • Biskas mērce

Mazsālīts lasis
• Seleriju muss • Zaļā ābola tartars • Diļļu eļļa

Brieža fileja
• Mini burkāni • Biešu gēls ar rozmarīnu • Kafijas demi-glace

Kompliments no šefpavāra

Zandarta fileja
• Brokoļu biezenis ar piparmētru • Briseles kāposti • Mikrozaļumi  • Maurloku eļļa

Itāļu bezē
• Cidoniju sīrups • Svaigas zemenes • Cepta baltā šokolāde

MO:restbar

Cena 35 EUR

Kompliments no šefpavāra

Uzkoda pēc izvēles:
Suši tako izlase (garnele, lasis, zutis)
vai
Dim sum ar garnelēm un sarkanajiem ikriem

Pamatēdiens pēc izvēles:
Kushiyaki izlase (vista, garneles, sēnes)
vai
Tom Kha zupa ar vistu un dārzeņiem, pasniegta ar rīsiem
vai
Baklažāna šnicele ar kimchi mērci

Deserts:
Dango ar ogām un riekstiem

Nojan Tapan

Cena 35; 45 EUR

Cena: 35 EUR


Uzkoda:
Baklažāni ar fetaki sieru un valriekstiem

Pamatēdiens:
Hašlama
vai
Armēņu plovs Tapan

Deserts:
Marcipāna kūka
vai
Napoleons

Dzērieni:
Tēja, kafija

*

Cena: 45 EUR


Sagaidīšanas dzēriens:
Bārmeņa kokteilis

Uzkoda:
Adžapsandali
vai
Spināti ar olu

Pamatēdiens:
Piena jēra karē šašliks

Deserts:
Napoleona kūka

Dzērieni:
Tēja, kafija

Randevu

Cena 35; 45 EUR

Cena: 35 EUR

Uzkoda pēc izvēles:
Silti kvinojas salāti ar sezonas dārzeņiem
vai
Ceptu dārzeņu un turku zirņu salāti ar citrusaugļu–sinepju mērci

Pamatēdiens pēc izvēles:
Foreles kotletes mājas gaumē ar klasisko kartupeļu biezeni un gurķu salātiem
vai
Lēni gatavota pīles krūtiņa ar saldo kartupeļu biezeni un blanšētiem brokoļiem
vai
Pikantā Mudžadara ar avokado un ķiršu tomātiem (veģetārais piedāvājums)

Deserts pēc izvēles:
Garšu trio: apelsīns ar pasifloru, suflē un šokolādi
vai
Mandeļu–auzu kraukšķi ar piparmētru un tumšo šokolādi

 


Cena: 45 EUR

Uzkoda:
Cepts Brī siers ar plūmēm un timiānu, pasniegts ar kruasāniem

Pamatēdiens pēc izvēles:
Glazēta sama iesmiņš ar bulguru, ceptu ābolu, fenheli un piparmētru jogurta mērci
vai
Lēni gatavota jēra kāja ar frī kartupeļiem un sarkanvīna mērci
vai
Batāšu njoki ar salviju, Parmezāna sieru un krēmīgajiem spinātiem

Deserts pēc izvēles:
Ķirbju muss ar apelsīnu sukādēm un lazdu riekstiem
vai
Cepts bumbieris ar kanēli un valriekstu–karameļu saldējumu

Sakura

Cena 35 EUR

Uzkoda:
Kimchi pankūkas ar ķīnas kāpostiem, olām un kviešu miltiem ar kimchi mērci, krējumu, sojas mērci, sezamu un zaļajiem lociņiem

Zupa:
Vistas ramen ar udon nūdelēm, vistas fileju, nitamago olu, pak čoi, austersēnēm, ķiršu tomātiem, chukka salātiem, sezamu un zaļajiem lociņiem

Pamatēdiens:
Japānas ceptā vista Karaage no vistas šķiņķa ar ķiplokiem, ingveru, tumšo soju, mirinu un sezama eļļu, panēta kartupeļu cietē un pasniegta ar lolo rosso, citronu, saldo čili mērci, japāņu majonēzi, lombardi pipariem un zaļajiem lociņiem.

Deserts:
Panna cotta ar pienu, saldo krējumu un vaniļas ekstraktu, pasniegta ar zemeņu mērci un piparmētru.

Dzērieni:
Mājas dzērveņu dzēriens “Dzērvenes prieks”, ūdens, tēja vai kafija

 

Stacija Vaivari Kitchen

Skatīt piedāvājumu

Stacija Vaivari Kitchen

Cena 45 EUR

Uzkoda:
Sakņu karpačo ar ābolu–selerijas vinegreta mērci, piparmētru–olīvu rikotas krēmu un kazas sieru

Pamatēdiens pēc izvēles:
Surf & Turf pica ar tīģergarnelēm un striploin steiku, tomātu mērci alla vodka, chimichurri, mocarellas sieru un dedzinātiem brokoļiem
vai
Pica ar halloumi sieru, dedzinātiem brokoliņiem, harikot pupiņām, kukurūzas aioli un čia kaviāru

Deserts:
Gorgonzolas siera kūka ar kastaņu sāļo karameli un vīģēm

Dzērieni:
Kafija, ūdens, bezalkoholisks dzēriens vai vīna glāze

Asaru prospekts 57

Taverna-picērija “Pie Kļavas”

Skatīt piedāvājumu

Taverna-picērija “Pie Kļavas”

Cena 35; 45 EUR

Cena: 35 EUR (2 personām)

Uzkoda pēc izvēles:
Pica ar Salami
vai
Pica ar Chorizo desu
vai
Hačapuri imeretiešu gaumē ar mājas sieru

Pamatēdiens pēc izvēles:
Cūkgaļas un vistas šašliks ar svaigiem salātiem, Kaukāza mērci un frī kartupeļiem
vai
Zemnieku podiņš ar sautētu tītara gaļu un dārzeņiem, papildināts ar divām gaļas pankūkām (cūkgaļa vai liellops) un krējumu

Deserts pēc izvēles:
Biezpiena plātsmaize
vai
Biezpiena pončiki

 


Cena: 45 EUR (ģimenes komplekts 2 + 1)

Uzkodu plate:
Roku darbi vistas nageti ar kečupu
Tīģergarneles tempurā (4 gab.) ar mājas mērci
Mednieku desiņas (4 gab.) ar mērci

Pamatēdiens:
Pica “Kebab” ar cūkgaļas šašliku, sīpoliem, lombardi pipariem un tomātiem
Cūkgaļas ribiņas ar mērci
Frī kartupeļi

Deserts:
Kūku izlase

Vasarnīca

Cena 35 EUR

Uzkoda pēc izvēles:
Grilēts melnais eskolars ar tomātu konsomē, bazilika krēmu, cukīni strēmelēm un garneļu čipsiem
vai
Liellopa gaļas tartars ar rudzu kraukšķi un paipalu olu
vai
Biešu variācija trīs veidos ar kazas siera krēmu, balzamiko un grauzdētiem lazdu riekstiem

Pamatēdiens pēc izvēles:
Truša konfits ar ķirbju krēmu, karamelizētām rudens saknēm un ābolu velutē
vai
Liellopa filejas steiks ar kartupeļu gratēnu, sarkanvīna mērci un Briseles kāpostiem
vai
Pasta ar mājas rikotu, spinātiem, riekstiem un karamelizētu ķirbi, pasniegta ar ķirbju uzlējumu (pieejama arī bezglutēna pasta)

Deserts pēc izvēles:
Siltā ābolu tarte ar Frangipane krēmu un vaniļas saldējumu
vai
Šokolādes kūka ar aveņu mērci, mandeļu skaidiņām un ogām

Jomas iela 71

VIEW Restaurant – Seafood & Grill

Skatīt piedāvājumu

VIEW Restaurant – Seafood & Grill

Cena 45 EUR

Kompliments no šefpavāra

Uzkoda pēc izvēles:
Jūras uzkodu trio – marinēts lasis gravlax gaumē ar Martell konjaka mērci, apcepts tuncis un grilētas garneles ar avokado
vai
Galerts no liellopa ribām, teļa vaidziņiem un vēršastes, pasniegts ar mārrutku putām
vai
Grilēts avokado, pildīts ar kvinoju, kaltētiem tomātiem un pomodorini

Kompliments no šefpavāra:
Ceptu ābolu sorbets ar kalvadosu

Pamatēdiens pēc izvēles:
Pērļu vistas Stroganovs ar baravikām, Gruyère sieru un jaunajiem kartupeļiem
vai
Wagyu liellopa burgers ar kūpinātu majonēzi, Čedaras sieru un frī kartupeļiem ar trifeļu eļļu un parmezāna sieru
vai
Fēru salu lasis “Butterfly” ar omāru bisku un Parīzes dārzeņiem
vai
Dārzeņi tempurā ar kartupeļu–trifeļu velutē

Deserts:
Mandeļu klafutī ar ķiršiem un vaniļas saldējumu

 

Villa Joma

Cena 35 EUR

Grieķu taverna

 

Uzkodas:
Mezé – mājas pita ar grieķu smēriņiem
Garídes Saganáki – garneles tomātu mērcē ar fetas sieru un olīveļļu
Féta Psití me Melitzánes – cepti baklažāni ar fetas sieru un garšaugiem
Dolmádes – vīnogu lapas, pildītas ar rīsiem un zaļumiem

Pamatēdiens pēc izvēles:
Kotópoulo Souvláki Meridá – vistas šašliks uz pitas ar dārzeņiem, caciki mērci un frī kartupeļiem
vai
Psári sti Ladókolla – asaris, cepts pergamentā ar citronu, garšaugiem un dārzeņiem
vai
Giouvétsi – jēra gaļa, lēni sautēta vīnā un tomātos ar orzo pastu
vai
Kounoupídi Kapamá – ziedkāposts, sautēts tomātu mērcē ar kanēli, ar orzo pastu

Deserts pēc izvēles:
Portokalópita – pīrāgs ar apelsīnu un garšvielām, bagātīgi mērcēts sīrupā
vai
Baklavás – tradicionāls filo mīklas deserts ar riekstiem un medus–citronu sīrupu